Den 33-årige Sergio Busquets har ikke lang tid igen i FC Barcelona. Derfor er den spanske klub på jagt efter en afløser.

Dette har ført til, at de er blevet sat i forbindelse med en lang række spillere. Det er sket, til trods for, at der bestemt ikke er nogen udsigt til, at Sergio Busquets forlader klubben før sommeren 2023.

– LÆS OGSÅ: Gareth Bale er på radaren i tre PL-klubber

I og med, at den spanske klub fortsat er hårdt ramt på økonomien, er der dog ikke noget, der tyder på, at de henter en afløser til Sergio Busquets i løbet af dette transfervindue.

Selvom de har valgt at prioritere at styrke andre positioner denne sommer, er de dog alligevel begyndt at kigge på potentielle afløsere for Busquets, der kan hentes til Camp Nou.

Ifølge Fichajes har dette fået dem til at udse tre forskellige spillere, som de mener vil være ideelle afløsere for den 33-årige Busquets, der forventes at skifte til en MLS-klub næste sommer.

Mere konkret skulle de have et godt øje til Ruben Neves, som skulle være deres foretrukne kandidat. Hertil er de også begyndt at kigge på både Maxime López samt Martín Zubimendi.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil prioritere salget af disse 3 spillere

Såfremt det skulle vise sig, at deres økonomi tillader det, kan det ikke udelukkes, at Barcelona vil forsøge at hente en af disse tre spillere til Camp Nou allerede denne sommer.