FC Barcelonas præsident Joan Laporta har givet en kort opdatering på Lionel Messis fremtid. Det sker i kølvandet på, at den argentinske stjernes kontrakt med Camp Nou-klubben nu er udløbet.

LÆS OGSÅ: Barcelonas Pedri-anmodning afvises

Det betyder, at den 34-årige Lionel Messi er fri på markedet og derfor vil kunne skifte til en hvilken som helst klub.

Ifølge Joan Laporta er der tilsyneladende ingen grund til bekymring, da ‘alt går godt’, når det kommer til at sikre, at den mangeårige Barcelona-spiller ikke ender med at forlade klubben denne sommer.

“Vi vil have ham til at blive, og Leo ønsker at blive. Alt går godt. Vi har et problem med fair play. Vi er i færd med at finde den bedste løsning for begge parter,” lød det fra Laporta ifølge Onda Cero.

“Jeg ville gerne meddele, at han bliver, men i øjeblikket kan jeg ikke sige det, da vi er i færd med at lede efter den bedste løsning for begge parter,” fortsatte han.

At Lionel Messi er fri til at skifte til en hvilken som helst klub kvit og frit, er naturligvis noget, der har skabt overskrifter i alverdens medier. Alligevel er forventningen dog fortsat, at han ender med at skrive under på en kontraktforlængelse med de catalanske giganter.

Som tingene ser ud nu, er der derfor ikke noget, der tyder på, at han forlader klubben. Dog ser klubben gerne, at argentineren skriver under på en ny kontrakt hurtigst muligt. Det er dog ikke sket endnu, og de mange spekulationer fortsætter derfor.

Lionel Messi forbereder sig i øjeblikket til Copa America-kvartfinalen mod Ecuador, som spilles på lørdag. Formår han og resten af det argentinske landshold at besejre Ecuador, møder de enten Uruguay eller Colombia i semifinalen.

LÆS OGSÅ: Guardiola vil hente ham til Manchester City: Barca er klar til at sælge

Hvis de går hele vejen til finalen, vil Messi igen skulle i aktion den 10. juli, hvorfor finalen forventes afviklet.