Det kommende præsidentvalg i FC Barcelona, som afholdes den 7. marts dominerer nyhederne, der omhandler den spanske fodboldklub. Nu har en af kandidaterne, Toni Freixa, tiltrukket sig opmærksomhed, da han har hævdet, at han har sikret en investering på 250 millioner euro, hvilket er svarende til 1,8 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Monaco slog PSG: Nu mobber de Barca på de sociale medier

Joan Laporta og Victor Font er fortsat frontløbere, men Freixa er den tredje kandidat, der fortsat er med i præsidentvalget, og han er nu opsat på at hale ind på de andres popularitet.

Carlos Tusquets er på nuværende tidspunkt midlertidig præsident i FC Barcelona, efter at den tidligere præsident Josep Maria Bartomeu fratrådte sin stilling. En ny præsident skulle dog være fundet allerede den 24. januar, men på grund af coronaviruspandemien er valget blevet udskudt til den 7. marts.

"Vi har lukket en aftale med en investor, der er villig til at bidrage med 250 millioner euro til Barca," lød det ifølge spanske Marca fra Toni Freixa.

"I sæsonen 2021/22 vil vi være i stand til at skrive kontrakt med tre stjerner: to i angrebet og en i forsvaret."

LÆS OGSÅ: Dean Henderson giver Manchester United et endegyldigt ultimatum

"Vi har talt om muligheden for at sikre underskrifterne til næste sæson. Barca vil have et konkurrencedygtigt hold, som det skal have, og det ikke har nu. Alt vil være en konsekvens af arbejde. Det er umuligt, at Koeman ikke kan lide dem, da de er unikke spillere."