FC Barcelona formåede ikke at hente det nødvendige resultat, da man tørnede sammen med Paris Saint-Germain i Champions League, hvorfor det var Paris Saint-Germain, og ikke FC Barcelona, der sikrede sig avancement i Champions League.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

Det blev ikke mindre irritabelt for Oscar Mingueza, da han fik et gult kort, hvorefter Barcelona-træneren, Ronald Koeman, valgte at skifte ham ud, hvilket Mingueza naturligvis ikke brød sig om.

“Det var selvfølgelig irriterende. Jeg kunne ikke lide, at jeg blev taget ud. Jeg er dog glad for, at han forklarede, hvorfor han gjorde, som han gjorde.”

Han fik tildelt en advarsel tidligt i kampen, og han var ansvarlig for at holde Kylian Mbappé under lås og slå, og Ronald Koeman valgte altså at tage ham ud, da han ikke turde lade ham løbe rundt med et gult kort.

Oscar Mingueza har, ligesom Pedri, haft en god sæson for FC Barcelona, efter at han er blevet rykket op fra B-holdet. Han har fungeret som et velsmurt led i tremandsforsvaret i Barca, og han er ikke blevet nævnt som en af de forsvarsspillere, som man regner med, at Barcelona skiller sig af med.

Det skulle i stedet være Samuel Umtiti, Todibo og Clement Lenglet.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Oscar Mingueza kan dermed meget vel være en del af Barcelonas fremtid.