Barcelona-spilleren har fået tilbud fra flere MLS-klubber, men har angiveligt afvist dem alle.

Den mangeårige Barcelona-spiller Sergi Roberto forventes at forlade klubben til sommer. Han har nemlig kontraktudløb til juni, og har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse.

Skal han forlænge sit ophold på Camp Nou, forudsætter det, at han accepterer en markant lønnedgang. Angiveligt skulle en lønnedgang på op mod 75% være krævet.

Roberto skulle fortsat være interesseret i at forlænge sit ophold i Barcelona, men kan han ikke nå til enighed med klubben, ønsker han at spille for en anden europæisk klub.

Af denne årsag har han afvist en række tilbud fra MLS-klubber, der skulle være klar til at bringe den 30-årige spanske midtbanespiller til USA. Det skriver Marca.

Meget tyder på, at Sergi Roberto føler, at han endnu ikke er færdig med at spille på topplan. Derfor har han ikke intentioner om at acceptere et tilbud fra en af de amerikanske klubber.

Derimod har der været forlydender om, at han skulle være på radaren i Manchester City og Arsenal. Begge klubber bliver efter sigende set en mulig destination for Roberto.

Ikke desto mindre er hans prioritet fortsat at nå til enighed med Barcelona. Kun hvis det viser sig at være umuligt, vil han forsøge at søge nye græsgange et andet sted i Europa.