Der er op til flere La Liga-spillere, der har givet udtryk for, at de ønsker at skifte til Major League Soccer, når deres tid i europæisk fodbold er ovre.

LÆS OGSÅ: La Liga-chef bekræfter: Barca får svært ved at forlænge med Messi

En af dem er Sergio Busquets, der angiveligt har tiltrukket interesse fra flere Major League Soccer-klubber denne sommer. Til trods for dette, har han ikke planer om at forlade FC Barcelona i dette transfervindue.

Ifølge Fabrizio Romano har flere amerikanske klubber gjort deres bedste, for at lokke den spanske kaptajn væk fra Camp Nou. Der er dog ingen af dem, der har haft succes med dette.

Den 32-årige Barca-spiller siges at have været ‘fristet’ af et skifte, men bliver ‘100%’ i Barcelona i 2021/22-sæsonen. Sandsynligvis vil han også modtage flere tilbud næste sommer.

Hans nuværende kontrakt med den catalanske storklub løber frem til 2023. Der har dog været rygter om, at han potentielt kan skrive under på en kontraktforlængelse med Camp Nou-klubben.

På det seneste har der været spekulationer om, at han kan blive tilbudt en ny kontrakt af Barcelona, der inkluderer en lønnedgang på 50%, som vil løbe i yderligere to til fire år.

Busquets er en af flere spillere, som den catalanske storklub håber at kunne blive enige med en lønnedgang med. Det er nemlig en nødvendighed for Barcelona at mindske deres lønbudget, da klubben har finansielle problemer.

LÆS OGSÅ: Messi afviser endnu en klub: “Jeg ville foretrække pension”

Den 32-årige Barca-veteran er i øjeblikket en del af det spanske landshold, der deltager ved EM. Næste gang han skal i aktion bliver på tirsdag, hvor Spanien brager sammen med Italien i semifinalen på Wembley i London.