Ifølge det spanske medie Cuatro, er der kun to resterende møder, før FC Barcelona skal nå til enighed med spillerne om en lønnedgang. Samlet skal lønbudgettet skæres ned med 190 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Koeman insisterer på at hente denne angriber i januar

Det spanske medie rapporterer også, at torsdag er deadline for klubben, hvis de skal nå at indgå en aftale med spillerne om denne lønnedgang. Angiveligt skulle dette være en nødvendighed, for at afværge en konkurs.

Blot fire spillere har accepteret en midlertidig lønnedgang. Det gør sig gældende for Gerard Pique, Marc-Andre ter Stegen, Clement Lenglet og Frenkie de Jong, der alle har accepteret dette i forbindelse med deres kontraktforlængelser.

Marca skriver desuden, at hverken Miralem Pjanic, Pedri eller Sergino Dest er berørte af situationen, da de alle underskrev kontrakter, hvor der var inkluderet en midlertidig lønjustering, da de tilsluttede sig klubben.

Ifølge Cuatro har klubben ikke kun forsøgt at forlænge kontrakter med spillerne, for at sprede lønudbetalingerne over en længere periode. Den midlertidige præsident Carles Tusquets er også kommet med et alternativt forslag.

LÆS OGSÅ: Efter 11 uger: Ter Stegen melder klar

Tusquets har fortalt Catalunya Radio, at en sidste løsning vil være at tilbyde spillerne, at de kan blive ambassadører for klubben, når de indstiller karrieren. Accepterer de dette, vil de få udbetalt deres resterende lønudbetalinger på dette tidspunkt.