“Det ville være en drøm at afslutte karrieren i Barcelona. Jeg håber, at det stadig ligger langt væk, da jeg føler, at jeg har det godt både fysisk og mentalt, men det er sandt, at jeg en dag kommer til at stille støvlerne på hylden, og jeg håber inderligt, at det bliver i Barcelona, da det er klubben, jeg har været i næsten hele mit liv,” fortæller Jordi Alba i sit interview med Sport.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Jordi Alba har været en stor del af, at Barcelona har genfundet de gode takter, efter at have været stødt mod et hårdt efterår. De har faktisk klaret det så godt i FC Barcelona efter årsskiftet, at de er holdet, der henter flest point i snit per kamp.

Alba er dog også en karakter, man ikke har lyst til at se andre steder end Barcelona, da han i manges øjne, ligesom Lionel Messi, har Barcelona-DNA. Han er også en offensiv back, man holder meget af i klubben, da han er med til at sikre Barcelonas sejre i form af mål og assists.

Jordi Alba er nemlig den mest målfarlige forsvarer i La Liga.

Han har dog også fået sin del af kritikken, hvilket man naturligvis ikke kan undgå, når man spiller fodbold på så højt et plan, som man nu gør i Barcelona.

“Jeg må respekterer kommentarerne, der er rettet mod mit spil – uanset om det er negativt eller positivt. Jeg er dedikeret til spillet, og jeg har fået mine holdkammeraters og træners respekt, så jeg kan godt håndterer kritikken.”

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Han står noteret for 11 assists i 36 kampe for Barcelona i denne sæson.