Det er ikke just nogen hemmelighed, at flere spillere i FC Barcelona-truppen, er fodboldspiller fra øverste hylde.

LÆS OGSÅ: Guardiola ser Barca-profil som forstærkning: Vil hente ham til Manchester City

En af de spillere, der kan bryste sig af at være dette, er Antoine Griezmann. Han kan lørdag spille sin landskamp nr. 50 i træk for Frankrig, når de forsvarende verdensmestre brager sammen med Ungarn.

Forud for kampen er han blevet hyldet af landstræner Didier Deschamps, og her fremhævede han blandt andet, at han er en professionel og stabil spiller.

Ikke nok med det, så peger han endda også på ham som værende en af ‘de bedste spillere gennem tiden i både Europa og på verdensplan’.

“Han er professionel og han har formået at undgå svære skader, som han kunne være løbet ind i. Så statistikkerne taler for sig selv. Man kan se den betydning, han har på det franske landshold gennem hans mål og oplæg,” lød det fra et Deschamps på et pressemøde.

“Hvis vi så tilføjer hans evne til at ændre en kamp, at hænge i og arbejde, når vi skal forsvare og ikke har bolden, så er han en af de bedste spillere gennem tiden i både Europa og på verdensplan,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Agent: Messi ville have ham til Barca

I alt har Antoine Griezmann spillet 92 kampe for det franske landshold. I disse 92 kampe er det blevet til 37 mål for franskmanden.