To Barcelona-stjerner mødes af heftig kritik i spansk avis, efter nederlag til Real Madrid i søndagens El Clasico.

FC Barcelona er ikke, hvad de har været. Især i denne sæson har de haft svært ved at levere på banen.

LÆS OGSÅ: Barcelona bekræfter: Frenkie de Jong er skadet

Søndag havde de muligheden for at bryde den dårlige stime, da de tog imod Real Madrid på Camp Nou i denne første El Clasico i denne sæson.

Sådan gik det dog ikke, da de måtte acceptere et nederlag på 1-2 til Madrid-klubben. Efter kampen har den catalanske vis SPORT ikke holdt sig tilbage i kritikken.

Det er dog især to Barcelona-spillere, der bliver mødt af kritik i sportsavisen, da det særligt er hollænderne Frenkie de Jong og Memphis Depay, der bliver langet ud efter.

Frenkie De Jong bliver blandt andet mindet om, at det er mindre end tre år siden, at han blev set som en af de mest lovende spillere i verden, og nu kæmper han for blot at gøre den mindste forskel i kampene.

“Selvfølgelig hjælper de skuffende kampe som helhed ikke, men han burde kæmpe mod at blive middelmådig. De Jong er ikke de Jong. Vi vil ikke spilde tiden på at skyde skylden på nogen, men det her skal være en alarm-klokken for de andre,” skriver SPORT.

Memphis Depay var også på banen i søndagens opgør mod Real Madrid. Da han blev hentet til Camp Nou, begyndte det godt for ham, men på det seneste har han tabt pusten, mener den catalanske sportsavis.

Det stopper dog ikke her, for SPORT går faktisk så langt, at de giver ham skylden for nederlaget til rivalerne fra Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Afviser ikke skifte: Salah kræver enorm løn

“Memphis skød over mål, og så kostede han en scoring, da han mistede bolden lige inden Alaba lavede det første mål i kampen. Den omstilling var mere eller mindre det, der afgjorde El Clasico,” skriver den catalanske avis.