FC Barcelona og Ronald Koeman har i den grad fået skåret i gennemsnitsalderen i truppen. De har nemlig valgt at satse på mange unge spillere, og nu er turen kommet til Ilaix Moriba, der udlever sin drøm i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barcelona-bombe: Hvis jeg ikke vinder, er Messi væk

Koeman har ikke været bange for at sende Moriba på banen, og han skulle tage sin træning meget seriøs, hvorfor han gør det svært for Koeman, når han skal udtage truppen.

Ilaix Moriba har leveret flere gode præstationer for Barcelona, og Sport skriver, at han bliver forfremmet til førsteholdet i næste sæson. Den 18-årige burde egentlig spille på U19-holdet, men han er meget langt foran sine jævnaldrene.

Det er dog ikke først nu, at man har fundet ud af, at han har et stort potentiale. Barcelona har holdt et vågent øje med ham i flere år, da man har håbet på, at man ville kunne bygge videre på hans kvaliteter.

Han var blot 16 år, da han fik flere tilbud fra Chelsea, Manchester City og Juventus, men han valgte at afvise dem alle, da han i stedet ville forlænge med FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Tusquets om BarcaGate: “Bartomeu er et godt menneske”

Hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2022, men når den nye præsident har sat sig til rette, så må man forvente, at han hurtigt sørger for, at man forlænger med Moriba.