Der har længe været tvivl om, hvad fremtiden vil byde på for Barcelona-talentet Riqui Puig. Nu lyder det, at han har besluttet at forlade klubben.

Den 22-årige midtbanespiller har ifølge Mundo Deportivo truffet en beslutning om, at hans tid i Barcelona er slut. Derfor ønsker han at forlade klubben allerede denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona giver opdatering på Ronald Araujo

Tidligere har der været forlydender om, at han var indstillet på at blive i klubben. Flere spanske medier har nemlig rapporteret, at Puig ville kæmpe for sin plads i Xavis trup.

Ifølge Mundo Deportivo er han nu kommet på andre tanker. Han skulle nemlig have besluttet, at det bedste for hans karriere er, at han søger væk fra Camp Nou-klubben.

Barcelona har hele tiden været åben for at sælge Riqui Puig denne sommer. Efter sigende skulle de dog have et krav om, at der i kontrakten er en tilbagekøbsklausul.

Tidligere har Puig været sat i forbindelse med flere La Liga-klubber, hvorfor det forventes, at den unge midtbanespiller bliver i det spanske, selvom han skulle forlade Barcelona.

Ifølge Transfermarkt har Riqui Puig en markedsværdi på 9 millioner euro, men det vides ikke, hvad Barcelona kræver for den 22-årige spiller, der har kontrakt frem til sommeren 2023.

LÆS OGSÅ: West Ham tilbyder Declan Rice ny kontrakt med stor lønforhøjelse

I denne sæson er det kun blevet til 391 minutter på banen for Puig, hvilket skulle være den primære årsag til, at han er indstillet på at forlade den catalanske klub til sommer.