Ansu Fati er ude i de næste fire måneder efter en knæoperation. Koeman skal derfor finde én, der kan overtage hans plads. I den forbindelse kan Konrad de la Fuente ende med at få spilletid.

LÆS OGSÅ: Derfor ønskede Ter Stegen ikke at blive udtaget til det tyske landshold

Den 19-årige amerikaner har endnu ikke fået sin debut på førsteholdet i en professionel kamp. Han spillede med i præ-sæsonen, hvor han leverede fornemme præstationer i sine to optrædener.

Konrad er allerede blevet inkluderet i flere kamptrupper i denne sæson, hvilket indikerer, at han er en del af Koemans fremtidsplaner.

Det spanske medie Mundo Deportivo har rapporteret, at Ronald Koeman er “glad” for Konrad, og meget vel kan ende med at give den 19-årige flere chancer, nu Fati er på bænken.

Mundo Deportivo skriver også om hans “spektakulære” fremgang gennem rækkerne i Barcelona, ligesom den bemærker, at Koeman udpegede Konrad med rosende ord i præ-sæsonens sejr over Girona:

“Vi ved, at vi har rigtig gode unge spillere her. Det vigtige er at være involveret i træningen på et godt niveau, og derefter bringe dette med ind i disse venskabskampe. Hvis jeg skulle fremhæve en af de unge, ville jeg sige Konrad. Jeg er virkelig tilfreds med ham. Men vi har også Pedri og Riqui. Vi har en stor fremtid foran os,” sagde Ronald Koeman dengang.

Konrad er højrebenet, men kan sagtens spille med sit venstre ben. Det gør ham til en stærk kandidat, når det kommer til at skulle finde en erstatning for Ansu Fati.

LÆS OGSÅ: Depay er topprioritet: Nogen skal forlade klubben, for at gøre plads

Der er naturligvis flere andre muligheder for Koeman, men Fati er ikke tilbage lige foreløbig, hvilket betyder, at Konrad måske endelig får en chance for førsteholdet.