På et tidspunkt så det ud til, at det unge talent var på vej mod stjernestatus på Barcelonas førstehold. I dag ser det dog helt anderledes ud for Konrad de la Fuente, der er gledet ned i hierarkiet.

LÆS OGSÅ: “Uruguay ville have vundet VM to gange med Messi”

På det seneste har det faktisk set ud som om, at han kommer nærmere og nærmere på et exit fra den catalanske klub.

Det kun 19-årige talent har ikke været i stand til at etablere sig under Ronald Koeman på Camp Nou, og der er nu planer om, at han skal have en samtale med klubbens tekniske afdeling i slutningen af denne sæson.

Han ønsker at få en klar rolle, og der er indikationer af, at han har planer om at forlade Barcelona B, hvis ikke han bliver tilbudt en forfremmelse til førsteholdet.

Konrad underskrev en kontraktforlængelse tilbage i 2019, hvilket sikrede ham en plads i Barca frem til juni 2022. I denne kontrakt har klubben muligheden for at forlænge hans ophold i Barcelona med yderligere to år, hvis dette ønskes.

Den amerikanske kantspiller har fået flere tilbud forud for det kommende transfervindue, og Barca er sandsynligvis åbne overfor et salg, da de har brug for pengene. Det er dog ikke muligt at træffe en beslutning, før det vides, hvilken division Barcelona B vil være i, i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Tidligere vicepræsident hævder at kende Messis fremtid

Koeman vil naturligvis blive spurgt om hans holdning til spilleren. Han har udtaget ham til 22 kamptrupper i denne sæson, men han har dog ikke fået meget spilletid. Det vidner om, at Konrad ikke har vundet hollænderens tillid.