Brommapojkarna kan bryste sig af at have en særdeles talentfuld spiller i folden i form af den blot 15-årige Jardell Kanga. Det er dog ikke blot i Sverige, at han har tiltrukket sig en del opmærksom. Han er nemlig også blevet bemærket i det store udland.

LÆS OGSÅ: Koeman fravalgte stjerne: Det var ikke nogen straf

Lørdag vendte den 15-årige Jardell Kanga nemlig hjem fra en uges prøvetræning med FC Barcelonas ungdomsafdeling. Efter hjemkomsten har han til svenske Aftonbladet afsløret, at denne uges prøvetræning har gjort et stort indtryk på ham.

“Det var heftigt at være der og se, hvordan deres unge spillere tager hånd om sig selv, og hvor professionelle de er. Jeg tog derned for at blive bekendt med klubben, og det føler jeg virkelig, at jeg er blevet i løbet af de her dage,” sagde Jardell Kanga til Aftonbladet.

Herefter kom han ind på, at han sagtens kunne se sig selv skifte til FC Barcelona. Han slog dog også fast, at det ikke er noget, han har travlt med, hvis ikke muligheden skulle byde sig lige med det samme.

LÆS OGSÅ: FC Dallas-spiller: “Jeg kysser Messis fødder, hvis han skifter til MLS”

“Jeg håber på det bedste. Jeg ville være klar til at skifte, hvis de også vil det, men jeg har ikke travlt. Jeg trives vældigt godt med at træne med Brommapojkarnas A-hold og har søgt ind på Bromma Gymnasiums fodboldlinje til efteråret. Det er også vigtigt,” sagde han også til Aftonbladet.