Han er på radaren i Barcelona, men er ikke interesseret i et skifte til La Liga-klubben. I stedet har han blikket rettet mod et skifte til PSG.

Barcelona har på det seneste været kædet sammen med tyske Karim Adeyemi. De har tilmed givet ham et tilbud, som han dog har afvist, da han ønsker at skifte til Bundesligaen.

LÆS OGSÅ: Medie: Nu er det forbi for Eriksen

Ifølge El Nacional har det fået Barcelona til at skifte deres fokus. Det catalanske medie skriver, at de har rettet fokus mod Bayern-winger Kingsley Coman.

Selvom han har været rygtet væk fra Bayern München, er heller ikke han interesseret i et skifte til Barcelona. Han har derimod rettet blikket mod et skifte til Paris Saint-Germain, hvor han vil spille sammen med Lionel Messi.

Den 25-årige Coman har en fortid hos den franske klub, som han dog forlod i en ung alder. Dengang ønskede han at finde en klub, hvor han kunne få mere spilletid.

Det resulterede i et skifte til Juventus, hvorefter han skiftede til Bayern München i 2015. Den franske winger har haft god succes i sin tid i den tyske storklub, som dog snart kan nå sin ende.

Comans kontrakt med Bayern udløber i sommeren 2023, og forhandlingerne om en forlængelse går ikke efter planen.

Da den tidligere Juventus-stjerne snart kun vil have et år tilbage af sin kontrakt, vil Bayern være tvunget til at sælge ham, hvis de vil undgå at miste ham på en fri transfer, når hans kontrakt udløber.

Barca er en af de klubber, der har vist interesse i Coman. Særligt Xavi menes at være en stor beundrer af den 25-årige wingers kvaliteter, og ønsker derfor at hente ham til Camp Nou.

Går alt efter planen for Coman, er det dog ikke et skifte til Barcelona, der ligger og venter i fremtiden. Derimod er det en tilbagevenden til Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Medie: Atletico Madrid vil hente Anthony Martial i byttehandel

El Nacional skriver, at den primære årsag til dette er, at han har et ønske om at spille side om side med Lionel Messi. Dertil forventes Kylian Mbappé at skifte til Real Madrid til sommer, hvilket giver plads til Coman i truppen.