Flere spanske medier skriver, at Barca-truppen mødtes hjemme hos Lionel Messi, efter deres vigtige 3-2-sejr over Valencia og forud for deres kommende kamp mod Atletico Madrid.

LÆS OGSÅ: Tidligere Bayern München-spiller drømmer om at spille med Messi i Barca

Det virker som om, at holdmoralen er i top, hvilket er vitalt forud for deres kommende opgør, da det kan være afgørende for deres placering i La Liga.

Fra gaden kunne det høres, hvordan Barca-spillerne sang festlige sange, hvilket er blevet fanget på videoen herunder. ‘Campeones’-sangen kan været sunget, fordi Barca stadig er med i kampen om at vinde La Liga, men kan også være som følge af deres succes i Copa del Rey.

At hele holdet har været samlet hos Messi, har givet anledning til spekulation. Der er både folk, der mener, at der blot var tale om en festlig dag, for at styrke holdånden. Andre mener, at der var tale om en afskedsmiddag.

Messis fremtid har været meget omtalt i fodboldpressen i løbet af denne sæson, da hans kontrakt udløber til sommer, og han endnu ikke har underskrevet en kontraktforlængelse.

Ikke desto mindre er der stadig et trofæ at spille om, og tidspunktet for en afskedsmiddag ville ikke give nogen mening. Derfor er der også en god chance for, at det handlede om at samle truppen, for at styrke holdånden forud for de sidste fire ligakampe.

LÆS OGSÅ: Viser interesse: Barca mødtes med Lazio-forsvarers agent i sidste uge

Én ting er dog helt sikkert. Hvis Barca ender med at vinde La Liga i denne sæson, bliver det lettere at overtale ham til at blive i klubben.