Jose Gaya er et af Barcelonas primære transfermål. Nu har de dog udset sig den 27-årige brasilianske Douglas Santos som alternativ.

På grund af Ruslands invasion af Ukraine, har FIFA annonceret, at udenlandske spillere kan opsige deres kontrakter med russiske klubber inden 30. juni.

Det betyder, at de vil kunne skifte til en hvilken som helst klub i verden, uden at der skal betales en transfersum. Dette er naturligvis noget, der fører til muligheder for klubber i Europa.

Blandt andet har det medført, at Barcelona er begyndt at kigge i retning af den brasilianske venstreback Douglas Santos, der i dag spiller for Zenit St. Petersburg. Det skriver SPORT.

Venstreback-positionen har været et problem for Barcelona, da den erfarne Jordi Albas præstationer har været svingende på det seneste, og de har ikke nogen backup klar for den 32-årige forsvarer.

Dette har medført, at de er blevet kædet sammen med en lang række forsvarsspiller i de seneste måneder. Jose Gaya skulle være blevet identificeret som deres primære transfermål, men der er bestemt ingen garanti for, at han vil forlade Valencia.

Alejandro Grimaldo (SL Benfica), Nicolas Tagliafico (AFC Ajax) og Alex Moreno (Real Betis) er også blevet nævnt som potentielle kandidater for Barcelona.

Men med den seneste udvikling omkring udenlandske spillere i Rusland, overvejer Barcelona nu Douglas Santos som et potentielt transfermål.