FC Barcelona arbejder på at forlænge hans kontrakt, men det første tilbud er blevet afvist af klubveteranen.

FC Barcelona har ikke opgivet at holde fast i Sergi Roberto, hvis kontrakt med klubben står til at udløbe til sommer.

LÆS OGSÅ: Avis: United vil hente Real Madrid-stjerne til sommer

Derfor har de sendt en kontrakttilbud i hans retning, men det har han valgt at afvise, lyder det fra journalist Toni Juanmarti. Han melder også, at der er en helt særlig årsag til dette.

Ifølge den spanske journalist havde Barcelona valgt at inkludere en særlig klausul i kontrakten, der ville gøre det muligt for dem at forlænge hans kontrakt med et år.

Denne klausul ville være afhængig af, hvor mange kampe, han får spilletid i, men han vil ikke selv kunne afvise en eventuel kontraktforlængelse.

Dette fik Roberto til at afvise tilbuddet fra den spanske klub, og har gjort det klart, at han vil have en etårig kontrakt med klubben, der ikke skal kunne forlænges yderligere.

Til trods for, at han måtte gå 60% ned i løn, for at forlænge sin kontrakt sidste år, er Roberto efter sigende meget ivrig efter at forlænge sit ophold i Barcelona.

Havde han skrevet under på det første tilbud, ville han ikke kunne forhøje sin løn året efter, selvom han præsterer på højt niveau og Barcelona forbedrer deres økonomi.

LÆS OGSÅ: Xavi roser profil: Han er Barcelonas fremtid

I og med, at han ikke ønsker at stille sig selv i denne situation, har han altså besluttet at afvise tilbuddet fra den catalanske klub.