Der er fortsat tvivl om, hvordan fremtiden ser ud for den mangeårige Barcelona-spiller Sergi Roberto. Han har nemlig endnu ikke forlænge med den catalanske klub

FC Barcelona har ikke droppet forsøget på at nå til enighed med Sergi Roberto. Derfor er de besluttet at indkalde ham og hans agenter til et nyt møde. Formålet med dette møde er naturligvis at diskutere en potentiel forlængelse.

LÆS OGSÅ: Stor VM-bonus på vej: Så meget får spillerne

Det rapporterer flere spanske medier, herunder Catalunya Radio og Esport3

Der forventes, at forhandlingerne vil blive genstartet. Derfor vil der blive startet på en frisk, da de hidtige forhandlinger ikke har ført noget med sig. Der er dog endnu ikke fastlagt en konkret dato for, hvornår mødet vil finde sted.

På trods af, at han har været i Barcelona hele sin karriere, er det endnu ikke sikkert, at han skriver under på en kontraktforlængelse. Derimod er begge scenarier fortsat en mulighed, da der tilsyneladende er uenigheder mellem spiller og klub.

Efter sigende skulle uenighederne handle om det økonomiske aspekt. Sergi Roberto er villig til at gå ned i løn, men Barcelona vil have ham til at reducere hans løn yderligere. Indtil videre har han ikke været interesseret i at sænke sin løn til det niveau, som den catalanske klub kræver.

Såfremt parterne ikke er nået til enighed om en ny kontrakt, inden det kommende transfervindue, vil Sergi Roberto kunne forhandle frit med andre klubber. Til sommer kan han forlade klubben gratis, da han har kontraktudløb i juni næste år.

LÆS OGSÅ: Transfermål afviser Mourinho og Roma: Vil til Barcelona

I denne sæson er det blevet til otte kampe for Barcelona for den 29-årige Sergi Roberto. I disse kampe har han bidraget med to mål og et enkelt oplæg.