Han blev for nylig hentet til Barcelona, men Xavi har tilsyneladende ingen planer om at inddrage ham i truppen.

Xavi har ikke nogen planer om at bruge Luuk de Jong, og derfor vil Barcelona af med ham. Det har ført til rygter om, at Sevilla vil hente ham tilbage fra hans lejeophold.

LÆS OGSÅ: Nye rutiner: Xavi laver om på kampdagsrutiner i Barcelona

De rygter er dog blevet slået ned af Sevillas klubpræsident, José Castro, der afviser, at man har interesse i at hente hollænderen tilbage.

I og med, at Xavi ønsker at bringe Barcelonas spil tilbage til den velkendte tiki-taka-stil, er Luuk de Jong ikke en mand, der bliver brug for.

Han har nemlig vist klart og tydeligt, at han ikke er en spiller, der er dygtig på det tekniske og hurtige spil i de få kampe, hvor han har fået spilletid.

Derfor er der ikke nogen forventning om, at han får spilletid, efter Xavi har overtaget rollen som Barcelona-træner efter den fyrede Ronald Koeman.

I de seneste uge har der været rygter om, at Sevilla ville hente angriberen retur i januar, selvom han faktisk er på kontrakt med den catalanske klub frem til 30. juni.

Det er dog ikke noget, der er planer om at gøre, lyder det nu fraJosé Castro, der er klubpræsident i Sevilla.

“På nuværende tidspunkt overvejer vi ikke at Luuk de Jong returnerer til vinter,” sagde han til radiostationen Cadena Cope.

LÆS OGSÅ: Xavi træffer stor beslutning: Vil sælge Barca-profil

Den hollandske angriber var blot tredjevalg i offensiven i Sevilla, hvorfor han næppe er en mand, der mangler i den spanske klub. Og derfor vil de altså ikke hente ham tilbage før tid.