Ifølge det italienske medie Calciomercate, som er blevet citeret af Mundo Deportivo, overvejer Barce at bruge Riqui Puig i en byttehandel. De to medier skriver, at det sandsynligvis blive i en byttehandel med enten Juventus eller Inter.

LÆS OGSÅ: Dani Alves med råd til Messi om klubskifte

Det 21-årige La Masia-talent har ikke just haft den bedste sæson i Barca, hvilket har medført, at han har mistet en stor del af Ronald Koemans tillid.

Den hollandske manager foretrækker at bruge andre spillere på midtbanen, hvilket særligt inkluderer Pedri, som har en alsidighed og modenhed, der har gjort ham til en af Koemans favoritter. Desuden har Ilaix Moriba også fået mere og mere spilletid.

Riqui Puig synes at passe bedre ind i en anden spillestil, end den Koeman foretrækker at bruge. Den 21-årige spiller har flere gode kvaliteter, da han blandt andet er dygtig til at drive bolden frem på banen og sætte tempo på spillet, men ikke desto mindre bruger Koeman ham ikke.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi er villig til at acceptere lønnedgang – på én betingelse

Derfor skulle Barca være åben overfor at bruge ham i en byttehandel med enten Lautaro Martinez eller Alessandro Bastoni fra Inter. Derudover overvejer de også at bruge ham i en byttehandel med enten Bernardeschi, Adrien Rabiot, Rodrigo Bentancur, eller Aaron Ramsey fra Juventus.