Barcelona ønsker at hente Cesar Azpilicueta til sommer. Det kan dog blive forhindret af Chelsea.

Cesar Azpilicuetas nuværende kontrakt med Chelsea udløber til sommer. Det betyder, at han – som udgangspunkt – kan forlade klubben på en fri transfer.

Ifølge Marca kan Chelsea dog fortsat forhindre, at han forlader klubben til sommer. I hans nuværende kontrakt er der nemlig en option, der gør det muligt at forlænge hans kontrakt med to sæsoner.

Tilsyneladende tøver den engelske klub dog med at gøre dette. Det skyldes sandsynligvis, at de ønsker, at han skal acceptere en lavere løn, såfremt han skal blive på Stamford Bridge.

Ikke desto mindre kræver det Chelseas accept, at han forlader klubben på en fri transfer. Beslutter de sig for at udnytte optionen i kontrakten, kan de nemlig holde ham i London i de kommende to sæsoner.

På Camp Nou skulle de efter sigende være ivrige efter at hente ham, da han er en alsidig spiller, der ikke blot kan spille i det centrale forsvar, men også som højreback.

Han har i denne sæson været en vigtig spiller for Chelsea, og er en af de klare favoritter under Thomas Tuchel. Han har derfor været i aktion i 32 kampe i denne sæson, hvori han har bidraget med et mål og tre oplæg.