Barcelona har efter sigende taget kontakt til repræsentanterne for Flamengo-midtbanespiller Gerson. Dette skulle de angiveligt have gjort med henblik på et skifte til sommer.

LÆS OGSÅ: Koeman-transfermål spottet på husjagt i Barcelona

Den 23-årige midtbanespiller har haft svært ved at etablere sig i Europa, hvor han har spillet for både Fiorentina og Roma. Nu har han dog formået at etablere sig selv som en nøglespiller for brasilianske Flamengo.

Tidligere har det været fremme, at Arsenal sidste år havde ham på radaren. Derudover var der også flere medier, der rapporterede, at Tottenham bød 16 millioner pund på ham, men dette blev afvist af Flamengo.

Nu skriver ESPN, at Barcelona har taget kontakt til Gersons repræsentanter. Dog skulle forhandlingerne være på et meget tidligt stadie, hvorfor der intet konkret har været tilbudt af Barca endnu.

ESPN skriver dog, at Barca er villige til at betale 25 millioner euro for ham. Hans nuværende kontrakt med Flamengo løber frem til december 2023, og indeholder en frikøbsklausul på 75 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Efter fejring af ligatitel: Piqué sender stikpille til Arturo Vidal

Siden sin ankomst i 2019, er det blevet til 95 optrædener, hvori han har scoret seks mål og bidraget med 10 oplæg. Han har desuden været med til at vinde den brasilianske Serie A to gange samt Copa Libertadores i sin tid i klubben.