Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona ønsker at hente Cesar Azpilicueta til Camp Nou. Det kan dog blive forhindret.

FC Barcelona har intentioner om at styrke defensiven til sommer. Det har de i sinde at gøre, ved at hente både Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta i Chelsea.

LÆS OGSÅ: Afsløret: De 8 bedst betalte La Liga-spillere i 2020/21-sæsonen

Der har været forlydender om, at den catalanske storklub har været i dialog med den spanske forsvarer på det seneste. Flere medier har endda rapporteret, at en aftale er tæt på.

Nu lyder det dog, at det endnu ikke er sikkert, at Azpilicueta kan forlade Chelsea. I hans kontrakt er der ifølge Marca en option, der lader Chelsea forlænge hans ophold i yderligere to sæsoner.

Det betyder, at den engelske klub har mulighed for at forlænge hans ophold på Stamford Brige frem til 2024. Gør de det, bliver det med samme vilkår, som hans nuværende aftale.

Efter sigende skulle dette være medvirkende til, at de er tilbageholdende med at udløse optionen i Azpilicuetas kontrakt.

Marca skriver, at Chelsea-kaptajnen er i gang med at planlægge sin fremtid, hvorfor han har bedt om at tale med klubbens ledelse, herunder direktør Marina Granovskaia.

LÆS OGSÅ: United vil hente ny angriber: Har 4 navne på listen

Det vides dog endnu ikke, om hans fremtid bliver i Barcelona eller i Chelsea.