FC Barcelona er åbne for et salg af det unge talent, hvis det rette bud skulle komme.

For flere unge spillere har det været friskt pust, at Xavi har afløst Ronald Koeman som Barcelona-træner. Det er også gældende for Riqui Puig.

LÆS OGSÅ: Pris på 370 millioner: Conte vil hente Serie A-profil til Tottenham

Han har fået flere muligheder for at bevise sit værd på banen, men indtil nu har han angiveligt fejlet med at overbevise den nye træner.

Der er flere andre unge spillere, der har overhalet Puig på midtbanen, og som derfor bliver favoriseret af Xavi, når han skal lave opstilling eller skifte ind.

Det har skabt tvivl om hans fremtid i den catalanske klub, og ifølge mediet Fichajes er de åbne for at lytte til bud, der måtte komme på den 22-årige midtbanespiller.

Efter sigende er den catalanske klub ved at miste tålmodigheden med Puig, hvilket kan føre til, at han kan blive solgt i et af de kommende transfervinduer næste år.

På et pressemøde forud for lørdagens opgør mod Villarreal i La Liga, blev det ellers slået fast af Xavi, at Puig får de samme muligheder, som hans holdkammerater gør.

Ikke desto mindre lyder meldingen fra Fichajes på, at den sportslige ledelse er begyndt at overveje et salg af Puig, der har kontrakt med Barca frem til juni 2023.

Puig fik sin debut på førsteholdet i december 2018, og siden da har han forsøgt at overbevise flere trænere om en fast plads, men det er endnu ikke lykkedes for ham.

LÆS OGSÅ: Lampard peger på Barca-legende: Han er den hårdeste modstander, jeg har mødt

Desuden har han flere gange været kædet sammen med lejeophold, hvilket han hver gang har takket nej til, fordi han ville kæmpe for en plads i truppen i Barcelona.