FC Barcelona ønsker ikke at hente en ny målmand i dette transfervindue. Derfor afviser de, at Neto kan forlade klubben.

Andenmålmand Neto Murara er blevet bedt om at blive i Barcelona indtil sommer. Han ønsker selv at forlade klubben i dette transfervindue, men det kommer ikke på tale. Det skriver spanske SPORT.

LÆS OGSÅ: Efter interesse fra Real Madrid: Araujo stopper kontraktforhandlinger med Barcelona

Neto har ikke blot gjort det klart, at han vil væk fra Barcelona. Han har angiveligt også en mulighed på hånden fra sit hjemland Brasilien. Her skulle Flamengo nemlig være meget interesserede.

Men Barcelona har dog ikke mulighed for at hente en afløser i dette transfervindue. Derfor har de bedt den 32-årige målmand om at blive resten af denne sæson.

Hvis han får tilbudt en mulighed til sommer, forlader han sandsynligvis Barcelona. Det har den brasilianske målmand nemlig gjort klar for klubben ved flere lejligheder.

Allerede i sommer sagde Neto, at han ønskede at forlade Barcelona. Her blev det gjort klart, at han ikke kunne skifte for enhver pris. Den catalanske klub ville nemlig have min. 15 mio. euro for brasilianeren.

Efter sigende var der tre grunde til, at prisen lød på 15 mio. euro. De skyldte stadig samme beløb til Valencia, de skulle finde en afløser, og daværende træner Ronald Koeman ville have tre målmænd til rådighed. Derfor havde de ikke travlt med at sælge ham.

Som tingene ser ud, vil Neto væk, da han er træt af at være under Marc-Andre ter Stegen i hierarkiet. Derfor presser han på for at komme væk, da han vil finde et sted, hvor han kan få mere spilletid.

Angiveligt er der flere årsager til, at Barcelona ønsker at beholde ham. Først og fremmest har han kontrakt frem til sommeren 2023. Derfor mener de, at de kan sælge ham til den bedste pris til sommer.

LÆS OGSÅ: Andreas Christensen afviser Premier League-klubber: Vil til Barcelona

Derudover har de ikke i sinde at hente en ny målmand i dette vindue. Da de ikke har det, kan de ikke dække ind på Netos position. Som følge af dette, er brasilianeren nødt til at blive i den catalanske klub.