Der er flere medier, der mandag har skrevet, at den tidligere klub-præsident i FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, er blevet anholdt grundet mistanke om korruption og hvidvask.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman langer ud efter stjernerne: Messi har brug for hjælp

Han er blevet anholdt sammen med sin daværende ledelse, hvor de ligeså er anklaget for at have hyret et selskab til at sværte Bartomeus modstandere.

Det endte blandt andet med at gå udover Lionel Messi og Gerard Piqué.

FC Barcelona har nu bekræftet, at der er en sag kørende mod Bartomeu. De fortæller ligeså, at de ønsker at hjælpe, hvor de kan, hvorfor de samarbejder med myndighederne.

“I lyset af undersøgelsen af kontorerne på Camp Nou denne morgen, som sker efter instruktion fra lederen af den 13. ret i Barcelona, der undersøger de kontraktuelle forhold af en service til håndtering af sociale medier, vil FC Barcelona gerne understrege, at klubben tilbyder sit fulde samarbejde til både de juridiske- og politimæssige myndigheder med henblik på at komme til bunds i fakta med denne undersøgelse,” skriver FC Barcelona i en  meddelelse på klubbens hjemmeside. 

De tilføjer efterfølgende.

“Der er kun blevet efterspurgt information og dokumentation fra politiet, der relaterer sig til sagen.”

LÆS OGSÅ: Solskjær forud for Chelsea-opgør: United har disse profiler ude

Dette falder på et skidt tidspunkt for Barcelona, da det blot er endnu en sag i hænderne af den kommende præsident i FC Barcelona, der bliver valgt i den kommende weekend.