Barcelona bekræfter: To spillere er skadet

Nicolai Busekist — 22. nov 2020 11:31
Foto: Shutterstock

FC Barcelonas lægestab har givet de første officielle udmeldinger om skaderne hos henholdsvis Gerard Pique og Sergi Roberto. De blev begge skadet i gårsdagens kamp mod Atletico Madrid.

LÆS OGSÅ: Koeman: Det må ikke ske for et hold som Barcelona

Det er ikke opmuntrende nyt, der er kommet fra klubbens lægestab. De kan nemlig berette om, at særligt Gerard Pique må forventes at være ude i lang tid.

En Atletico-spiller faldt ned over hans højre ben, hvilket forårsagede, at knæet lavede et skævt og unaturligt vrid. Da det skete, stod det klart for de fleste, at der var tale om en alvorlig skade. Pique var da også i store smerter, og måtte forlade banen grædende.

Der meldes om, at der er tale om en forvridning af knæet, men man ved dog endnu ikke, hvor alvorligt det er. Det er først noget, der vil blive fastslået i løbet af søndagen, da Pique skal undersøges nærmere af lægeren.

Eksperter vurderer, at Pique i bedste fald vil slippe med mellem seks og otte ugers pause. Det er dog kun i tilfælde af, at en operation kan undgås. Skal han opereres, er det derimod forventeligt, at han vil være ude i mellem fire og seks måneder.

Desuden har Barcas læger også udtalt sig om Sergi Roberto, der har fået en skade i sit højre lår, hvilket han pådrog sig i kampens sidste minutter.

LÆS OGSÅ: Barcelona gav PSG stort tilbud for Neymar

I hans tilfælde er der tale om en muskelskade. Sandsynligvis er det en fibersprængning i højre forlår. Det står endnu ikke klart, hvor lang tid han vil være ude, men det forventes, at han er ude i et par uger.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere