The Times beretter, at Joan Laporta har sikret en forstærkning i form af Geoginio Wijnaldum, som dermed forlader Liverpool til fordel for Barcelona til sommer.

De skriver, at den 30-årige midtbanemand forlader Liverpool på en fri transfer. Georginio Wijnaldum har spillet for Liverpool siden sit skifte fra Newcastle i 2016.

Det betyder, at Laporta, som blot vandt valget for få uger siden, og som i sidste uge blev officielt indsat, skulle have sikret Barcelona sin første nye mand.

The Times skriver ligeså, at Georginio Wijnaldum har været stået højt på Ronald Koemans liste, siden han overtog cheftrænersædet i Barcelona. Catalanernes økonomiske problemer fik dog sørgede dog for, at Wijnaldums mulighed for at skifte sidste år, røg i vasken.

Koeman og Wijnaldum kender da også hinanden fra Hollands landshold, hvor Ronald Koeman var landstræner, før han skiftede til Barcelona.

Der er dog intet officielt meldt ud, hvorfor man naturligvis skal tage nyheden med et gran salt. Det kom også tidligere frem, at han ikke ville ende med at tage til Barcelona, da de i stedet ønskede at satse på Ilaix Moriba, da han skulle have de samme kvaliteter.

Wijnaldum skulle derfor i stedet have fokuseret på at forlænge med Liverpool.

Det er dermed en transfer-saga, der er meget svær at afkode.