I sommer forlod Lionel Messi Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain. Og det var ingen overraskelse, lyder det fra fodbolddirektør Mateu Alemany.

Det kom som et chok for fodboldverdenen, da Lionel Messi tog afsked med Barcelona. Indtil i sommer havde han tilbragt hele sin professionelle karriere i den catalanske storklub.

LÆS OGSÅ: Står skidt til for Ronaldo: Ikke sket i over 13 år

Meget tyder dog på, at det ikke var nær så overraskende for ledelsen i den catalanske klub. De var nemlig godt klar over, at det ikke var muligt at beholde ham.

Nu forklarer fodbolddirektør Mateu Alemany, at det faktisk var muligt at beholde Messi, men at man valgte en løsning, der betød, at han ikke kunne blive.

“Desværre var Messis exit ikke en overraskelse,” sagde Alemany ifølge Mirror.

Den eneste måde, man kunne beholde ham, var ved at tilslutte sig en La Liga-aftale, som man havde stemt imod. Derfor endte det med, at den argentinske stjerne måtte sige farvel til Barcelona.

“Vi besluttede, at klubben var over enhver anden person. Vi har mistet meget kommercielt,” sagde han.

Lionel Messi endte med at skifte til PSG, hvilket blev præsenteret få dage efter, at Barcelona meldte ud, at man ikke havde råd til at forlænge hans kontrakt.

LÆS OGSÅ: Udset af Barca som Busquets-afløser: Nu har han besluttet ikke at forlænge

Det siges dog, at han ikke har fundet sig til rette i det franske, da hverken han eller familien trives i den franske hovedstad.