I 2019 blev Antoine Griezmann hentet til FC Barcelona i en enorm handel. Nu viser det sig, at tingene kunne have set anderledes ud.

FC Barcelona besluttede i 2019 at tømme sparegrisen for at hente Antoine Griezmann, som blev hentet til Camp Nou i en handel, der kostede klubben omtrent 890 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Potentiel Busquets-afløser prissat: Klub kræver 890 millioner kroner

Nu viser det sig, at Griezmann ikke var den eneste spiller, der blev overvejet dengang. Den catalanske klub havde nemlig også et godt øje til Kai Havertz.

På det tidspunkt havde han netop fået sit store gennembrud i Bayer Leverkusen, hvilket havde tiltrukket interesse fra en række af Europas største klubber.

En af de klubber, der viste interesse for ham, var Barcelona. De var tilmed i dialog med den tyske klub, der informerede dem om en pris på omtrent 520 millioner kroner.

Havertz var også selv interesseret i et skifte til Barcelona, men det blev aldrig en realitet, da fokus blev flyttet til franske Griezmann.

LÆS OGSÅ: Lewandowski afslører: Det sagde jeg til Messi

I sidste ende besluttede man at hente Griezmann for omtrent 370 millioner kroner mere, end det ville have kostet at hente Havertz i Leverkusen.