FC Barcelona er begyndt at blive frustrerede over Ousmane Dembélé. Det skyldes, at den franske stjerne angiveligt endnu ikke har sagt definitivt nej til en kontrakt.

Til trods for, at der ikke ser ud til at være den store sandsynlighed for, at Ousmane Dembélé ender med at forlænge sit ophold på Camp Nou, har han endnu ikke sagt endegyldigt nej.

– LÆS OGSÅ: Barca overvejer at trække sig fra Koundé-aftale af én årsag

Det kan derfor ikke udelukkes, at han til sidst beslutter sig for at blive i klubben. Dette hænger sammen med, at han faktisk ikke har tilbud fra andre klubber. Sådan lyder det fra BarcaUniversal.

Oprindeligt lød det, at han var på vej til PSG, men efter sigende bliver Mauricio Pochettino afløst af Luis Campos i nærmeste fremtid – og han skulle angiveligt ikke være stor fan af Dembélé.

Dette kan ende med at få store konsekvenser for den franske kantspiller, da det kan resultere i, at han ikke bliver tilbudt en kontrakt af Paris-klubben.

Hertil har han også været kædet sammen med Chelsea, men de er endnu ikke nået til enighed om en kontrakt, da den engelske klub mener, at hans lønkrav er for høje.

Ydermere skulle Chelsea – på lige fod med Barcelona – også have givet udtryk for, at de ikke ønsker at betale det høje agenthonorar, som hans agent kræver.

– LÆS OGSÅ: Giver ikke op: Manchester United med nyt bud på Frenkie de Jong

Da han officielt er uden kontrakt i næste uge, er der en forventning om, at han inden længe vil melde ud om, hvor han har planer om at fortsætte sin karriere.