Manchester City har været inde i en brandvarm stime i Premier League, men den blev stoppet, da de tørnede sammen med Manchester United. Det endte nemlig med, at De Røde Djævle vandt kampen med 2-0, men alligevel valgte Pep Guardiola at lade Sergio Agüero blive på bænken i hele opgøret.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Agüero, der fylder 33 til juni, har blot spillet 202 minutters Premier League i denne sæson, og taget i betragtning af, at han tjener 1,9 millioner kroner om ugen, hvilket man naturligvis ikke ønsker at betale, hvilket kan betyde, at han ender med at forlade City til sommer.

Argentinerens kontrakt udløber såmænd også til juni, hvorfor der er meget, der peger mod et sommer-exit.

Daily Mail er i hvert fald overbevist om, at et karrierestop eller en forlængelse med City er de mindst realistiske scenarier.

De peger dog på et skifte som Barcelona som en reel mulighed for Sergio Agüero.

“Barcelona befinder sig i midten af en stor økonomisk krise, og klubben har strammet Ronald Koemans transferbudget voldsomt. Og derfor er Agüero pludseligt blevet en meget attraktiv mulighed,” kommer det fra Daily Mail.

De skriver ligeså, at Barcelona kan bruge ham som et lokkemiddel til at få Messi til at blive i klubben, da Messi og Agüero er meget tætte venner.

Daily Mail erfarer ligeså, at Agüeros barndomsklub, Independiente, er en oplagt mulighed, da han tidligere har udtalt, at han vil vende tilbage til klubben, og dette skulle sågar være realistisk end et skifte til Barca.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Og så peger de også på Inter Miami som en mulighed for Agüero. David Beckham, der er medejer, har før vist interesse for Agüero, og så har man i forvejen Higuarin i truppen.