Mediet ESPN skriver, at Barcelona intensiverer jagten på en ny angriber, der kan fylde skoene, som blev efterladt af Luis Suarez, der forlod klubben til sommer, da man ikke kunne klare lønnen.

LÆS OGSÅ: Messi-video gik viralt: Koeman forsvarer stjernespilleren

De har angiveligt fundet deres spiller. Det er Darwin Núnez i Benfica.

Barcelonas ledelse traf beslutningen om, at man måtte skille sig af med spillere som Luis Suarez, Ivan Rakitic og Arturo Vidal, da man havde behov for at råde bod på økonomien i klubben.

Det har dog ikke just gjort økonomien bedre, da FC Barcelona fortsat er i en dyb økonomisk krise. De har derfor indgået dialog med spiller om lønbesparelser, men ikke alle er lige glade for idéen.

Har fortsat et godt øje til Depay

Ronald Koeman har længe haft et godt øje til Depay i Lyon, hvilket han fortsat melder, han ønsker at hente til klubben. ESPN skriver dog nu, at Barcelona vil have Benfica-angriberen, Darwin Núnez.

Den 21-årige uruguayaner skiftede til Benfica fra Almería for 24 millioner euro. Det kan dermed tyde på, at det bliver en dyr handel for Barcelona, hvis de ønsker at hente den unge spiller til klubben.

LÆS OGSÅ: Barcelonas trup udtaget til kampen mod Betis

Darwin Núnez spiller rollen som traditionel spidsangriber, hvilket Barcelona mangler på holdkortet. Han bliver sammenlignet med Depay på mange måder.

Det bliver dermed et spændende transfervindue for Barcelona, som også har sat fem spillere til salg som en del af deres forstærkningsplan.