Ifølge det italienske medie Calciomercato, er det ikke blot Barcelona, der har vist interesse i at skrive kontrakt med hollandske Memphis Depay. Nu har Juventus nemlig også meldt sig ind i kampen om Lyon-angriberen.

LÆS OGSÅ: Martin Braithwaite med besked til Barcelona-fans efter PSG-nederlag

Mediet skriver, at han nu er angivet som et toptransfermål for de italienske giganter, hvilket hovedsageligt skyldes, at hans kontrakt udløber til sommer. Dermed er det nemlig muligt at hente ham på en fri transfer. Det sikrer dem en dygtig spiller til få penge.

Det siges dog, at det er Barcelona, der fører kampen om Depays underskrift, men intet er sikkert endnu. I den catalanske klub kan Memphis Depay dog blive genforenet med sin tidligere landsholdstræner i form af Ronald Koeman. Det menes at være noget, der har indflydelse på hans beslutning.

Nu har Juventus dog valgt at skrue op for deres interesse i hollænderen, hvorfor de forsøger at lokke ham til det italienske. Det gør de ikke blot med en finansielt lukrativt aftale, men også med, at han får muligheden for at spille side og side med Cristiano Ronaldo.

LÆS OGSÅ: Video: Neville nægter at give hånd til Peter Schmeichel

Ydermere fortæller Calciomercato, at det også er planen, at Depay skal spille en større rolle i Juventus i fremtiden, når Cristiano Ronaldo enten går på pension eller bliver solgt. Kun tiden vil dog vise, om det er af interesse for Depay at spille i den italienske Serie A, eller det fortsat er La Liga og Barca, der trækker i ham, som det hidtil har været.