Barcelona forhandler med Ansu Fati om kontraktforlængelse

Nicolai Busekist — 14. nov 2020 13:56
Foto: Shutterstock

Ifølge rapporter er Barcelona tilfredse med, hvordan deres kontraktforhandlinger med den unge Ansu Fati skrider frem.

LÆS OGSÅ: Braithwaite: "Er der hvor jeg altid har drømt om"

Den 18-årige, der fik sin debut for førsteholdet som blot 16-årig så i starten af sidste sæson sin frikøbsklausul stige til intet mindre end 367 millioner pund.

Hans kontrakt udløber dog i 2022, og La Liga-giganterne er desperate efter at sikre, at de ikke mister ham til en anden klub. Derfor er de selvfølgelig interessede i at forlænge hans kontrakt - især efter, at han er blevet en vigtig del af Koemans hold i denne sæson.

Det spanske medie Marca har rapporteret, at forhandlingerne med Ansu Fatis repræsentanter er på vej til at blive en succes.

Det siges, at den 18-årige kantspiller vil have en løn, der matcher hans betydning for førsteholdet, til trods for, at han i sommeren fik en mindre lønstigning.

Enhver ny aftale skal dog efterses af Barcelona-bestyrelsen, der først bliver fundet i slutningen af januar. Dertil kommer forhandlingerne også på et tidspunkt, hvor Barca kæmper med deres økonomiske situation.

Den nuværende Barca-ledelse, der ledes af midlertidig præsident Carles Tusquest har ikke haft succes med at opnå enighed med førsteholdsspillerne om en lønnedgang.

LÆS OGSÅ: Barca har aftale på plads med City-profil fra sommer

Manchester United var meget interesseret i Ansu Fati i sommers, men de interesserede klubber afholdes nu i højere grad, taget hans store frikøbsklausul i betragtning.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere