Barcelona forsøgte at skille sig af med Ousmane Dembélé i en byttehandel, der ville have sendt Mauro Icardi til Camp Nou.

I januars transfervindue blev det gjort klart, at Barcelona ønskede at skille sig af med Ousmane Dembélé. Det førte angiveligt til, at de forsøgte at bytte ham væk.

LÆS OGSÅ: Barcelona favoritter til at hente Ajax-profil

Ifølge den anerkendte transferekspert Fabrizio Romano forsøgte den catalanske klub at bytte ham væk til Paris Saint-Germain på Deadline Day.

I den seneste episode af hans Here We Go-podcast forklarede den italienske journalist, Barcelona forsøgte at indgå en byttehandel mellem Ousmane Dembélé og Mauro Icardi, hvilket dog ikke blev til noget.

Icardi var dog ikke interesseret i at forlade PSG midtvejs i sæsonen, selvom hans spilletid har været begrænset i denne sæson.

Derudover blev den potentielle byttehandel også forhindret af det faktum, at Dembélé ikke var villig til at forlade Barcelona, selvom han står uden kontrakt om ganske få måneder.

Som et resultat af dette, blev en byttehandel ikke til noget. I stedet blev Icardi på Parc des Princes, mens den uønskede Dembélé forblev en del af Barcelona-truppen.

LÆS OGSÅ: Medie: Andreas Christensen enig med Barcelona

Siden da har tingene dog ændret sig for Dembélé, hvorfor der nu er forlydender om, at den catalanske klub ønsker at tilbyde ham en kort kontrakt, der løber i to år.