Der er meget, der tyder på, at Ronald Koeman og Joan Laporta har fundet de næste i rækken, der skal tørne ud for FC Barcelona. Det tyder nemlig på, at deres planlægning af næste sæson er fastlagt, da Sport nu skriver, at Barcelona er blevet enige med Memphis Depay og Georginio Wijnaldum, der skifter til Barcelona på fri transfers.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Ronald Koeman skulle dermed med stor sandsynlighed få sit største ønske opfyldt, da han længe har ønsket at hente især Memphis Depay til klubben. Hollænderen vil også få selskab af Manchester Citys Eric García, som man mener vil få fem sæsoner i FC Barcelona.

Sport skriver, at der er indgået aftaler med alle tre spillere, hvorfor man blot mangler underskriften, der gør det officielt. Rygterne lyder, at Eric Garcia får fem år, mens Memphis Depay og Georginio Wijnaldum får tre år.

FC Barcelona kan, hvis det holder stik, se frem til at blive forstærket i alle tre kæder. García kommer naturligvis til at tiltræde det centrale forsvar, mens man kan sætte Wijnaldum på midtbanen og Depay op i offensiven. Det er nogle forstærkninger, Ronald Koeman har peget på, som skulle være afgørende for, at Barcelona kan kæmpe om Champions League i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Samuel Umtiti kan være på vej til Serie A

Hvis der er hold i historien, så får Barcelona tre afsindigt gode spillere, endda uden at betale for dem, da alle tre har kontraktudløb efter denne sæson. Det er naturligvis en kæmpe fordel for enhver klub, men især for Barcelona, hvis økonomi hænger i en tynd tråd.