Flere Barcelona-spillere er blevet kædet sammen med et skifte væk fra klubben. Den seneste i rækken af spillere er den unge Sergino Dest.

Den 21-årige Sergino Dest har haft svært ved præstere på højeste niveau, siden han blev hentet til Barcelona fra Ajax. Han var ellers spået en stor fremtid i klubben, da de hentede ham for 23,8 millioner pund i oktober 2020.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Real Madrid-profil til sommer

Sergino Dest blev hentet af den tidligere Barcelona-træner Ronald Koeman, der blev fyret i oktober. Efter sigende trives den unge forsvarer ikke under den nyudnævnte Barcelona-træner Xavi.

Sportbible skriver, at Xavi ikke ser Dest som sin førsteprioritet. Derimod foretrækker han både Oscar Mingueza, Ronald Araujo og Sergi Roberto over den unge amerikaner.

Dest står desuden over for yderligere konkurrence om startpladsen, da klublegenden Dani Alves blev hentet tilbage i sidste måned.

Ifølge El Nacional har Dest allerede kontakt de tyske giganter Bayern München, da han ønsker et skifte til Bundesliga-klubben.

Bayern var angiveligt ivrige efter at hente højrebacken, inden han skiftede til Barcelona. Derfor håber han efter sigende på, at de fortsat har interesse.

Mediet hævder, at Xavi ikke vil stå i vejen, hvis Dest ønsker at forlade klubben. Barcelona skulle overveje et salg allerede i januar, såfremt de får et bud på i omegnen af 30 millioner euro.

Det vides dog ikke, om Bayern München fortsat har interesse for Dest. Derfor vides det naturligvis heller ikke, hvorvidt et skifte til den tyske storklub er sandsynligt for den 21-årige forsvarer.

LÆS OGSÅ: Handel mellem Barca og City kan gå i vasken: Stor uenighed om værdiansættelse

Skal der være en chance for, at tyskerne kan sætte kløerne i Dest, skal de dog have omtrent 30 millioner euro op af lommen. Det er svarende til cirka 223 millioner kroner.