FC Barcelonas forsvar har været hårdt plaget af skader på det seneste. Der er adskillige spillere, der sidder ude med skader, hvoraf en af dem er Ronald Araujo.

LÆS OGSÅ: Manchester United har afvist fire Juventus-spillere i bytte for Pogba

Han måtte nemlig udgå, da han ikke kun spillere videre kort inde i opgøret mod Real Betis, hvor han kom til skade i et solouheld. Efterfølgende er det af FC Barcelona blevet bekræftet, at Araujo døjer med en forstuvet ankel. De har dog også meldt ud, at han kæmper for at blive klar til PSG-opgøret.

Det er forskelligt fra spiller til spiller, hvor lang tid de sidder ude, når de har en forstuvet ankel. Det er dog sjældent, at det vurderes, at ni dage er nok til at være klar til kamp igen. Ikke desto mindre melder flere spanske medier, at Araujo kæmper for at blive klar til PSG-kampen på tirsdag.

Spørgsmålet er dog, om han overhovedet får lov til at spille, da Ronald Koeman ikke mener, at det er en god idé at lade ham spiller. Han mener nemlig blot, at der er en risiko for, at an får et tilbagefald, eftersom han næppe vil være 100 % klar til denne kamp.

I stedet må Koeman trække på Clement Lenglet, der har vist en skidt form og har begået mange dumme fejl på det seneste, eller på Samuel Umtiti, der indledte fint efter sin skade, men ligeledes har leveret flere fejl. Derfor kan det ikke med sikkerhed siges, hvem Koeman beslutter at bruge i midterforsvaret.

LÆS OGSÅ: Arsenal forsøgte at leje Barcelona-spiller, før de hentede Martin Ødegaard

Både Gerard Piqué, Sergi Roberto og Sergino Dest er også ude med skader. Hvis ikke Roberto eller Dest når at blive klar, kan det ende med at blive et meget svagt forsvar, som Barca stiller med mod PSG.