Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona ønsker at forlænge med Ronald Araujo. Nu har de givet ham et nyt kontrakttilbud.

FC Barcelona har givet et kontrakttilbud til Ronald Araujo. Deres forventning er, at han vil acceptere tilbuddet efter en smule forhandling.

LÆS OGSÅ: Manchester United har truffet beslutning om Cristiano Ronaldos fremtid

Den catalanske klub er derfor fortsat overbevist om, at de kan holde på den unge forsvarsspiller, der bestemt ikke mangler andre bejlere.

Ifølge den spanske avis SPORT håber Barcelona på, at de inden længe kan offentliggøre hans forlængelse. De er dog indstillet på, at det kræver en smule tid ved forhandlingsbordet først.

Avisen skriver også, at den catalanske klub har valgt at tilbyde ham en fireårig kontrakt med en årsløn på tre millioner euro. Det er svarende til 22,3 millioner kroner.

Den unge forsvarsspillers nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2023. Derfor begynder det at haste for den catalanske klub at få ham til at skrive under på en ny kontrakt.

Angiveligt er det fortsat Araujos intention at forlænge sit ophold på Camp Nou, selvom han kan få en mere lukrativ kontrakt, hvis han er villig til at forlade Barcelona til sommer.

LÆS OGSÅ: Avis: PL-klub har en fordel i Haaland-kampen

Skal han blive i den catalanske klub, har han dog stillet et krav om, at han vil have en løn, der afspejler den betydning han har for truppen.