FC Barcelona-forsvarer Ronald Araujo og Gavi slog hovederne sammen under tirsdagens opgør mod Celta Vigo. Førstnævnte måtte forlade banen i en ambulance.

Nu har den spanske storklub meldt ud, at Ronald Araujo er blevet udskrevet fra hospitalet, efter at have pådraget sig en hjernerystelse i forbindelse med sammenstødet med Gavi i kampen mod Celta Vigo.

LÆS OGSÅ: West Ham tilbyder Declan Rice ny kontrakt med stor lønforhøjelse

Barcelona endte med at vinde 3-1 som følge af mål scoret af Pierre-Emerick Aubameyang og Memphis Depay, men alligevel blev kampen dog overskygget af den hovedskade, som Araujo pådrog sig.

Araujo og Gavi slog hovederne sammen tidligt i anden halvleg, og efter længere tids behandling på banen, måtte han forlade stedet i en ambulance. Han blev kørt direkte på hospitalet, hvor det blev konstateret, at han har fået en hjernerystelse.

Efter at have tilbragt natten på hospitalet, har Barcelona kunne bekræfte onsdag eftermiddag, at Araujo er blevet udskrevet, og at der vil blive udført yderligere test, der har til formål at afgøre, hvornår han kan vende tilbage til banen.

LÆS OGSÅ: Barca byder på Grimaldo: Så meget er de klar til at betale

“Supplerende tests på førsteholdsspilleren Ronald Araujo har været succesfulde, og han er blevet udskrevet fra hospitalet. Udviklingen vil afgøre hans tilgængelighed,” lød det fra Barcelona ifølge 90min.