Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona har et ønske om at sælge en eller flere løntunge spillere. En af de spillere, som de overvejer at sælge, er franske Antoine Griezmann.

LÆS OGSÅ: Manchester United fører kapløbet om La Liga-stjerne

Hidtil har der dog ikke været nogen meldinger om, hvad Barcelona kræver for franskmanden. Nu afslører den troværdige journalist Gerard Romero, at den catalanske klub kræver minimum 50 millioner euro for Griezmann.

Får klubben ikke et bud på 50 millioner euro eller over, er de ikke interesserede i at sælge. Derfor kræver det et bud i denne størrelsesorden, hvis der skal være en chance for, at Griezmann får en ny klub denne sommer.

Dele af ledelsen i den catalanske klub mener, at Atletico Madrid har råd til at betale denne sum, hvis de sælger Saul. Atletico-spilleren rygtes til Premier League, og nærmer sig angiveligt et skifte til Manchester United.

I forbindelse med præsentationen af Emerson Royal, udtalte Barca-præsident Joan Laporta sig om Griezmanns fremtid. Han gav ikke en klar udmelding, men sagde, at de ville være villige til at sælge, hvis det ‘rette’ bud kommer. Han nævnte dog ikke noget om, hvad det rette bud er.

Det er dog ikke alle, der har indstillet sig på et salg af Antoine Griezmann i dette transfervindue. Efter sigende har Ronald Koeman bedt klubben om ikke at sælge den 30-årige franskmand, da han har imponeret i forbindelse med denne pre-season.

LÆS OGSÅ: Inter prissætter angrebsstjerne: Så meget skal han koste

Antoine Griezmann har spillet 99 kampe for FC Barcelona, og har i disse kampe bidraget med 35 mål og 17 oplæg. Alligevel har han mødt stor kritik, da mange fans mener, at han ikke har præsteret på samme niveau, som han gjorde, da han spillede i Atletico Madrid.