FC Barcelona har truffet en beslutning om Luuk de Jongs fremtid, der betyder, at han ikke fortsætter på Camp Nou i næste sæson.

Når hans lejeaftale med Barcelona udløber til sommer, vil Luuk de Jong vende tilbage til Sevilla. Den catalanske storklub har nemlig ikke i sinde at købe ham til sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Real Madrid kæmper om Ligue 1-angriber

Ifølge det spanske medie AS vil Barcelona blot lade lejeaftalen udløbe. Herefter vil Luuk de Jong skifte retur til Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, men han forventes at blive solgt til sommer.

Sevilla ønsker nemlig at lukrere på den hollandske angribers flotte form, hvilket de forventer vil medføre, at de kan sælge ham for en højere pris, end de oprindeligt havde forventet.

Det er dog værd at påpege, at der ikke er indskrevet en købsoption i Luuk de Jongs lejekontrakt. Det har derfor aldrig været planen, at Barcelona skulle købe ham.

Dog er der en forkøbsret i kontrakten, der betyder, at Barcelona har mulighed for at matche ethvert bud, der måtte komme på den hollandske angriber til sommer.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub forhandler med Erling Haaland

Der er dog ingen forventning om, at de har planer om at gøre brug af denne forkøbsret. Det betyder, at Luuk de Jongs tid i Barcelona vil være slut, når denne sæson bliver fløjtet af.