Det er snart ved at være den tid på året igen. Om ganske kort tid bliver der igen åbnet op for transfermarkederne, og ifølge flere spanske medier planlægger Barcelona at udnytte transfervinduet, på trods af den økonomisk vanskelige situation, de står i.

LÆS OGSÅ: Barcelona har sat fem spillere til salg til januar-vinduet

Ifølge Mundo Deportivo er der tale om en ‘forstærkningsplan’, der hovedsageligt omfatter at hente spillere på tri transfer. Den omfatter der også en række transfermål, der relativt nemt kan hentes – og for en sum, der ikke knækker Barcelonas i forvejen dårlige økonomi.

Selvfølgelig er nogle navnene ikke en overraskelse, da både Eric Garcia og Memphis Depay fortsat står højt på Ronald Koemans ønskeliste. Han ser gerne, at der bliver indgået aftaler med dem begge til januar, da deres kontrakter udløber til sommer.

Af denne årsag har Barcelona i sinde at forhandle sig frem til en gunstig aftale, der kan bringe dem begge til Camp Nou i det kommende transfervindue for en lille sum, eller derimod helt uden beregning på en fri transfer et par måneder efter.

LÆS OGSÅ: Barcelonas lønninger: Lionel Messi vil ikke gå ned i løn

På den anden hånd er klubben nødt til at skille sig af med en række spillere, da de skal finansiere de nytilkomne. Derfor kan både Ousmane Dembélé, Carles Carles Aleñá, Martin Braithwaite og Junior Firpo ende med at forlade klubben permanent.