I FC Barcelona er man udmærket klar over, at man ikke har råd til at skade Lionel Messi, når de har deres træningspas, og det bliver der ikke lagt skjul på, hverken fra spillerne eller trænernes side.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Lionel Messi, den seksdobbelte Ballon d’or-vinder, har vundet ti La Liga-titler siden han kom på holdet i 2003. Han har siden da scoret 651 mål i 758 optrædender for FC Barcelona.

Ronald Koeman har ikke lagt skjul på, at han er en stor beundrer af Lionel Messi, og det er resten af holdet også. De holder sågar så meget af ham, at Jean-Clair Todibo fortalte, at han, sammen med resten af holdet, ikke ville skade deres egne chancer for at opnå succes.

“Vi var alle klar over, at han ikke måtte blive skadet,” sagde Todibo til Bild i januar ifølge Marca, hvorefter han tilføjer:

“Jeg har lært meget fra Messi, men jeg har også stjålet et par bolde fra ham. Du skal dog ikke gå hårdt til Messi – ingen vil skade ham.”

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Det kan dog ende med, at man ikke længere kommer til at se ham til Barcelonas træningspas. Messis kontrakt udløber nemlig til sommer, og han har endnu ikke fundet ud af, hvor hans fremtid kommer til at være.