For tiden er Martin Braithwaite på ferie, efter at have hjulpet Danmark med at nå til semifinalen ved EM. Når han vender tilbage efter ferien, er det dog ikke sikkert, at det bliver Barcelona, han vender tilbage til.

LÆS OGSÅ: Markant lønnedgang for Messi: Lavere løn end flere Barca-spillere

Ifølge den spanske avis Sport er Barcelona kun få dage fra at sende den danske landholdsspillere videre. Fra avisen lyder det også, at det er en beslutning, som Braithwaite også selv er indstillet på.

Årsagen til, at han har besluttet, at det er på tide at tage videre er, at han har indset, at der bliver kamp om spilletiden. Bliver han på Camp Nou skal han kæmpe mod både Memphis Depay og Sergio Aguero om spilletid i næste sæson, og det vil han ikke.

Faktisk skulle der allerede være flere konkrete bud på det danske Braithwaite. Angiveligt skulle der være tale om bud, der kan give Barcelona 112 millioner kroner i kassen. Det er naturligvis ikke en formue i Barcelona-størrelsesorden, men det vil alligevel lune i klubkassen.

Sport skriver ikke noget om, hvilken klub, der er tale om. Tidligere har han dog været sat i forbindelse med en lang række forskellige klubber. Han er blandt andet blevet sat i forbindelse med både Valencia, Norwich og Burnley.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Barcelonas udebanetrøje for 2021/22 offentliggjort

Den 30-årige Martin Braithwaite har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2024.