Barcelona har otte transferplaner i januarvinduet

Nicolai Busekist — 21. nov 2020 08:27
Foto: Shutterstock

FC Barcelona blev tilsyneladende ikke helt færdige med deres aktiviteter i sommerens transfervindue. Det tyder dog på, at de har intentioner om at rette op på dette, når transfervinduet igen åbner i januar.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi kan opnå imponerende bedrift mod Atletico Madrid

Første halvdel af 2020 har været præget af tumult og uro i FC Barcelona. Det var de helt forkerte ting, der fik lov til at trække fokus, og ligeledes kom et trænerskifte også ind og forstyrrede planerne i klubben.

Det kan have været det, der har gjort, at de ikke er kommet helt så godt igennem det seneste transfervindue, hvor de ikke havde succes med at finde en erstatning til Luis Suárez, som er blevet sendt til Atletico Madrid.

Det er dog én af de ting, der skal rettes op på i det kommende transfervindue i januar. Her er det planen, at svingdøren for alvor skal sættes i gang. Målet for FC Barcelona er nemlig at få færdiggjort hele otte handler, ifølge spanske Marca.

Det betyder dog ikke, at der skal et stort antal spillere ind ad døren. Faktisk er der kun tale om to spillere: Lyon-stjernen Memphis Depay og Manchester Citys Eric García. Begge spillere er nogen, der har stået på Koemans ønskeliste i lang tid.

Som følge af de økonomiske problemer i klubben, kan disse indkøb dog ikke finansieres, hvis ikke, at der først sker frasalg. Der skal nemlig gøres plads i lønbudgettet til de nye spillere.

LÆS OGSÅ: Real Madrid tilslutter sig Barcelona i jagten på Liverpool-profil

Det betyder, at FC Barcelona har planer om at sige farvel til både Junior Firpo, Samuel Umtiti, Matheus Fernandes og Martin Braithwaite, mens det er planen, at Riqui Puig og Carles Aleñá skal udlejes.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere