FC Barcelona står midt i en økonomisk usikker situation, hvorfor de har besluttet at sætte fem spillere til salg til januar-vinduet. Det skriver spanske medier.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Barcelona-spiller i januar

Barcelona har uhyre høje lønudgifter, som lammer klubben. Deres samlede lønudgifter skal de derfor gerne skære ned med omtrent 171 millioner pund.

På trods af dette, er de stadig på udkig efter forstærkninger til truppen. Blandt andet har de gjort det meget klart, at de ønsker at hente Eric Garcia i Manchester City og Memphis Depay i Lyon.

Skal sælge, før de kan købe

Og for at hjælpe dem med at nå i mål med dette, har de allerede øremærket de spillere i truppen, der kan blive solgt i starten af 2021, da de ikke har råd til at købe, før de har solgt.

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo, er der tale om Ousmane Dembele, Samuel Umtiti, Carles Alena, Junior Firpo og Martin Braithwaite.

Blandt disse spillere er det Dembele, der har spillet mest under den nye træner Ronald Koeman, da han har fået 258 ud af 810 mulige minutter under den hollandske træner.

Den 23-årige har været plaget af skader siden han skiftede til Barca i 2017, men han er den dyreste af de omtalte spillere. Manchester United har dog givet udtryk for at være interesseret i ham.

Danske Braithwaite har ikke kunne overbevise Koeman om, at han skal have en plads i truppen, hvorfor den catalanske klub vil forsøge at finde et nyt hjem til ham i La Liga.

Ligesom Dembele vil et salg af Umtiti også generere tiltrængte penge, hvis han bliver solgt, men de fleste klubber er dog blevet skræmt væk af hans mange skader. Den 26-åriges tidligere klub Lyon var ivrig efter at hente ham, men pris- og lønkrav gjorde det umuligt.

Umtiti har endnu ikke fået spilletid under Koeman, mens Firpo og Alena nærmest heller ikke har spillet. Firpo har spillet to gange i Champions League som indskifter, mens Alena er blevet indskiftet en enkelt gang.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-forsvarer til Dest: “Aflever bolden til Messi”

Firpo er blevet overset som et alternativ til Jordi Alba, da Koeman foretrækker den unge Sergino Dest. Alena oplever den hårde konkurrence på midtbanen, hvorfor Barca er villige til at lade den 22-årige forlade klubben, men dog kun på en lejeaftale.